Vivai Pacini
presentazione progetti contatti
lista plante
BINE ATI VENIT IN FIRMA NOASTRA DE PLANTE DE GRADINI SI APARTAMENTE
Firma reluca import plante continua o traditie de peste 37 ani si este specializata in importul de plante ornamentale din Italia tip garden.

Produsele noastre sunt destinate pentru a realiza parcuri, gradini, deasemeni multe spatii publice.
Putem deasemeni sa realizam proiecte facute de arhitecti renumiti din Italia deasemeni peisagisti renumiti.

Colaborarea cu acesti profesionisti o facem pentru a satisface exigentele incepand de la proiectarea ajungand la diferite probleme executive pentru a reusi sa dam clientilor cele mai bune rezultate intr-un cavant cheile in mana ale lucrarilor in Romania.
Interventiile facute pana astazi, variaza de la un context particular de recalificare a proiectarii in suprafete pertinente pana la scara urbana si de a curata infrastructura asezarilor cetatenilorsi complexelor publice si private.
Referitor la potentialul structurii productive a muncii care are un expert si anumite facilitati folosesc cele mai noi tehnologii si sisteme de certificate ISO precum si o nelimitata disponibilitate de culturi ale arborilor care variaza de la esentele cele mai rare pana la cea mai extinsa raspandire, dispune de persoane pregatite sa dea consultari tehnice pentru a face realizari de plante de irigari si iluminari care ulterior vor constitui elementul distintictiv al gardenului reluca import plante si de a avea o echipa a sa de profesionisti insotita de tehnica proprie.


Consiliere gradini
Pentru a realiza utilizarea spatiilor verzi

este suficient sa trimiteti planul pentru a primi in cateva zile o cat mai buna imagine a gradinii dumneavoastra personalizata. O documentatie detaliata va va permite sa aveti o gradina unica. Posibilitatea de furnizare de spatii verzi ornamentale este sa-l aveti direct de la producator va permite sa aveti costuri mici de productie.
S.C. RELUCA IMPORT PLANTE SRL -
SEDIUL: Str. Drumul Taberei. Nr. 120. Bl.OD1. Sc. 5. Et. 7. Ap. 205. Sect. 6. Bucuresti Fax 004 0311 070475
PUNCT DE LUCRU - STR. PRELUNGIREA GHENCEA 118 - Mobil. 004 0722 831012 Tel. 0040371351985
web design - hosting - software